Info til virksomheder

Kontakt mig for at høre mere

Står du foran en renovering eller en ombygning af dine bygninger, eller installation af ny maskine til produktion, så kan jeg hjælpe dig. JH-Service kan lever næsten alle former for tekniske installationer som vand, afløb, varme, ventilation, blødt vand, trykluft, vakuum, gasser m.m. Vi kan også sammen med vores samarbejdspartner udføre renoveringer, tilbygninger og nybyggeri i hovedentreprise.

I forbindelse med renovering af tekniske installationer er det ofte muligt at opnå besparelser på energiregnskabet, dermed bedre økonomi, samtidig er der mulighed for at søge tilskud til en del af de energiforbedringer man laver, det er i den forbindelse vigtigt at ansøgninger bliver lavet på den helt rigtige måde, så man undgår fejl og dermed retten til tilskud. Derfor skal du henvende dig til JH-Service så vi kan hjælpe dig.

Jeg vil lige nævne nogle af de samarbejdspartnere JH-Service bruger.

Produktleverandører og Samarbejdspartnere


 • HHT Byg A/S

  er leveringsdygtig i næsten alt indenfor tømrer, snedker og murerarbejde. Har du en byggeopgave der kræver en hovedentreprenør til at samle håndværkere, byggestyre og få den rigtige kvalitet til den rigtige pris, så er det HHT Byg. Jeg kan godt sætte et møde i stand. Link til HHT Byg A/S

 • Wibholm El

  udfører el installationer af høj kvalitet, og gode håndværksmæssige traditioner. Er altid klar til at rådgive om installationer og produkter. Giv mig et kald, så laver jeg forbindelsen. Link til Wibholm El

 • LM Isolering

  udføre mange former for professionel isolering bla. teknisk isolering og rørisolering. Der kan ofte ydes tilskud til isolering. Jeg formidler gerne kontakten. Link til LM Isolering

 • Dansk alge & fliserens

  Tilbyder rensning og imprægnering af træ- og fliseterasser, rensning, imprægnering og maling af tage, rensning af tagrender, nedløb og brønde, samt mange andre forfaldende opgaver. Ring til mig, så skaber jeg kontakten. Link til Dansk alge & fliserens


Dimensions: 700 x 450 (Replace me)

Vil du vide mere?

Så er du meget velkommen til at ringe eller skrive til mig, så kan vi sammen afdække dine/jeres behov og ønsker. Det kan jo også være at der bare er behov for et godt råd. Gode råd koster som regel ikke noget.


Eller kontakt mig her.

2784 0040


Bliv kontaktet

Udfyld formularen herunder, og jeg kontakter dig hurtigst muligt.