Energitilskud

Facts om energitilskud og energibesparelser

Kontakt mig for at høre mere

Der er mulighed for at opnå tilskud til energioptimering og energiomlægning indenfor industri, landbrug, gartneri m.m. Mulighederne er mange og kan være svære at overskue.

Du skal fokusere på din virksomhed. Så overlad trygt beregninger og kalkulationer til os, så er du i sikre hænder.
I de mange tilfælde udgør en virksomheds energiforbrug kun en mindre del af de samlede omkostninger, derfor er det ikke nødvendigvis så ligetil at få afsat tid og ressourcer til at gå i dybden med energioptimeringer eller energiomlægninger. Den opgave kan vi hjælpe med at løse for dig. Vi kan hjælpe dig med at lave en plan for din virksomhed, så du kan se hvad der giver mest mening at starte med og hvilke tiltag det giver mening at gennemfører. Det vil herefter være muligt at gennemføre planen i det tempo som passer til din virksomhed.

Jeg hjælper dig gennem junglen af tilskud

jeg hjælper dig med:

  • At ansøge om tilskud.
  • At indhente tilbud på de opgaver der evt. Skal udføres.
  • At byggestyre de opgaver der skal gennemføres.

Der kan bla. Søges tilskud til Gaskedler, varmepumper, ventilationsanlæg, termostatventiler og mange andre ting.

Med vores hjælp undgår du fejl


Tilskudsmulighederne er mange og der kan være stor risiko for at overse afgørende detaljer, som kan have stor indvirkning på tilskuddets størrelse – og om projektet i det hele taget kan få tilskud. Det er her JH-Service er på hjemmebane og kan gøre det nemt for dig!

Det kræver ekspertise og viden at komme igennem tilskudsjunglen.
Et besøg på Energistyrelsens hjemmeside, her finder man adskillige artikler som fortæller om tilskud til energioptimering og –omlægning. Det bliver hurtigt tydeligt, at området ikke er så ligetil at overskue. JH-Service er din mand og dermed din ekspert, der sikrer dig de tilskud, du har ret til. Et samarbejde med JH-Service skal være til gavn og glæde for begge parter.


Dimensions: 700 x 450 (Replace me)

Vil du vide mere?

Så er du meget velkommen til at ringe eller skrive til mig, så kan vi sammen afdække dine/jeres behov og ønsker. Det kan jo også være at der bare er behov for et godt råd. Gode råd koster som regel ikke noget.


Eller kontakt mig her.

2784 0040


Bliv kontaktet

Udfyld formularen herunder, og jeg kontakter dig hurtigst muligt.