BWT

miljøvenlig og effektiv vandbehandling.

Kontakt mig for at høre mere

Sig farvel til kalkproblemer med et blødgøringsanlæg

Kalkaflejringer på fliserne i badeværelset pynter ikke ligefrem, og kalk i kaffemaskinen er irriterende. Kalk i drikkevandet er generelt bare besværligt, og hvert år bruger hver husstand både tid og penge på at bekæmpe det. Men det er faktisk muligt at få kalkfrit vand og dermed gøre rengøringen meget nemmere fremover – du skal bare bruge et blødgøringsanlæg.

Selv om vi har noget af verdens bedste vand i Danmark, kan det indeholde meget kalk. Og selv om kalk måske nok er godt for knoglerne, så er den slags kalk, der findes i vandet, og som kalker rør og elementer i vaskemaskiner, elkedler, vandhaner, varmtvandsbeholdere, m.fl. ikke godt for noget.

Med BWT’s patenterede teknologier kan du beskytte dig og din bolig mod kalken. Systemerne AQA life, AQA basic og AQA Therm sørger for, at vandet er kalkfrit, og dermed holder din bolig og dine vanddrevne maskiner bedre.

BTW fremstiller flere forskellige systemer, herunder systemer til filtrering, blødgøring, varme og kalkbeskyttelse. Gør vandet i bruseren og badet silkeblødt, og beskyt dine solfangere, rør- og opvarmningssystemer samt dine husholdningsapparater.

Fordele ved et blødgøringsanlæg:


  • Spar penge – både på el, rengøringsartikler, afkalkningsmidler og husholdningsapparater, fordi deres levetid forlænges med kalkfrit vand.
  • Dit varmeanlæg vil få en bedre drift og driftsøkonomi, dele som pumper, varmeveksler m.m. holder længere, der kommer ikke kedelstens belægninger i dit varmeanlæg, kedelsten forhindrer en optimal varmeafgivelse.
  • Undgå irriterende kalkaflejringer – slut med dryppende, tilkalkede vandhaner, toiletter, der løber, og belægninger i husholdningsapparaterne.
  • Få ren miljø samvittighed – kalkfrit vand kræver langt mindre sæbe, shampoo, vaskemiddel og rengøringsartikler. Faktisk kan du reducere dit forbrug med op til 50 % til stor gavn for miljøet, og skyllemiddel kan du droppe helt.
  • Nyd glæden ved blødt tøj – kalkfrit vand giver blødere tøj og håndklæder ved vask uden brug af skyllemiddel og efterfølgende tørretumbling.
  • Få større velvære – hud og hår bliver mærkbart blødere og mere glansfuldt. Det skyldes, at creme og hårprodukter bliver optaget bedre sammen med kalkfrit vand.

Ofte stillede spørgsmål om BWT


Vandet vil ændre smag en lille smule, ikke dårligere bare en lille smule anderledes, og efter kort tid vil du ikke tænke over det mere. BWT anbefaler at sænke hårdheden i vandet til omkring 6 hårdheder, derved bevares de sunde mineraler i vandet og vandet smager dejligt.

Det afhænger helt af dit vandforbrug og hvor mange hårdheder dit vand skal sænkes. De fleste af de kunder jeg har monteret anlæg hos bruger ca. 8-10 kg sanitabs/salttabletter pr. md. Men hvis du regner med en udgift på ca. kr. 100,- så kan det ikke blive helt ved siden af.

Du kan gå ind på www.sanitabs.bwt.dk og beregne dit ca. forbrug.

Så længe det kun er kalk man fjerner fra vandet, er der ingen risiko. i lande som bla. Norge, Sverig og Grønland er der stort set ikke kalk i vandet. I Tyskland har man i mange år fjernet kalk fra vandet.


Dimensions: 700 x 450 (Replace me)

Vil du vide mere?

Så er du meget velkommen til at ringe eller skrive til mig, så kan vi sammen afdække dine/jeres behov og ønsker. Det kan jo også være at der bare er behov for et godt råd. Gode råd koster som regel ikke noget.


Eller kontakt mig her.

2784 0040


Bliv kontaktet

Udfyld formularen herunder, og jeg kontakter dig hurtigst muligt.