BWT afkalkning af vand i industri og ejendomme

Kontakt mig for at høre mere

Vandbehandling med BWT

til varmecentraler, ejendomme, industri og storkøkkener kan naturligvis også lade sig gøre, mulighederen er mange og besparelserne lige så, feks. på varmtvandsbeholder, fjernvarmeinstallationer, vandinstallationer, vandautomater, vaske og opvaskemaskiner samt mange andre former for udstyr.

Ønsker du at høre yderliger så ring til os 27 84 00 40 så kan vi sætte et møde op sammen med vores leverandør BWT. Så kan vi i samarbejde finde ud af dine behov, og lave et tilbud til dig.

Selv om vi har noget af verdens bedste vand i Danmark, kan det indeholde meget kalk. Og selv om kalk måske nok er godt for knoglerne, så er den slags kalk, der findes i vandet, og som kalker rør og elementer i vaskemaskiner, elkedler, vandhaner, varmtvandsbeholdere, m.fl. ikke godt for noget.

Med BWT’s patenterede teknologier kan du beskytte dig og din bolig mod kalken. Systemerne AQA life, AQA basic og AQA Therm sørger for, at vandet er kalkfrit, og dermed holder din bolig og dine vanddrevne maskiner bedre.

BTW fremstiller flere forskellige systemer, herunder systemer til filtrering, blødgøring, varme og kalkbeskyttelse. Gør vandet i bruseren og badet silkeblødt, og beskyt dine solfangere, rør- og opvarmningssystemer samt dine husholdningsapparater.

Fordele ved et blødgøringsanlæg:


  • Spar penge – både på el, rengøringsartikler, afkalkningsmidler og husholdningsapparater, fordi deres levetid forlænges med kalkfrit vand.
  • Dit varmeanlæg vil få en bedre drift og driftsøkonomi, dele som pumper, varmeveksler m.m. holder længere, der kommer ikke kedelstens belægninger i dit varmeanlæg, kedelsten forhindrer en optimal varmeafgivelse.
  • Undgå irriterende kalkaflejringer – slut med dryppende, tilkalkede vandhaner, toiletter, der løber, og belægninger i husholdningsapparaterne.
  • Få ren miljø samvittighed – kalkfrit vand kræver langt mindre sæbe, shampoo, vaskemiddel og rengøringsartikler. Faktisk kan du reducere dit forbrug med op til 50 % til stor gavn for miljøet, og skyllemiddel kan du droppe helt.
  • Nyd glæden ved blødt tøj – kalkfrit vand giver blødere tøj og håndklæder ved vask uden brug af skyllemiddel og efterfølgende tørretumbling.
  • Få større velvære – hud og hår bliver mærkbart blødere og mere glansfuldt. Det skyldes, at creme og hårprodukter bliver optaget bedre sammen med kalkfrit vand.

Ofte stillede spørgsmål om BWT


Add some content to your accordion item here.
Add some content to your accordion item here.

Dimensions: 700 x 450 (Replace me)

Vil du vide mere?

Så er du meget velkommen til at ringe eller skrive til mig, så kan vi sammen afdække dine/jeres behov og ønsker. Det kan jo også være at der bare er behov for et godt råd. Gode råd koster som regel ikke noget.


Eller kontakt mig her.

2784 0040


Bliv kontaktet

Udfyld formularen herunder, og jeg kontakter dig hurtigst muligt.